merken /

Bola

Een Bola zwangerschapsbelletje voor moeders in spé

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een dierbare die zwanger is? En wil je graag een geschenk geven waar de moeder in spé en baby al plezier van kunnen hebben nog voordat de baby geboren is? Dan is het een leuke optie om een Bola zwangerschapsbelletje cadeau te geven! Een Bola is een lange ketting met aan het uiteinde een balletje waarin een belletje is verwerkt.
 Weergave:
 


Even geduld alsjeblieft, de pagina wordt geladen ...

De voordelen van een Bola

Een zwangerschapsbelletje is een leuk item om een outfit compleet te maken. Daarnaast kan het zacht, rinkelende geluid van het belletje een rustgevende werking hebben op de baby. Tijdens de eerste tien weken van de zwangerschap kan de baby nog geen geluidssignalen opvangen. Na deze tien weken kan de baby al enkele geluidssignalen oppikken, waaronder het geluid van het belletje. Dit geluid kan een rustgevende werking hebben op de baby. Als het kindje eenmaal geboren is, kan het vertrouwde rinkeltje van de Bola het kindje rustiger maken.

Het dragen van een Bola

Wanneer je ervoor kiest om een zwangerschapsbelletje cadeau te geven aan het begin van de zwangerschap, kan deze al direct gedragen worden. Ook is er dankzij het dragen van een Bola geen twijfel meer of er nou wel of geen zwangerschap is. De verschillende vormen en designs van de Bola's maken het een item dat gezien mag worden. Het is ook mogelijk om een andere ketting bij de Bola te bestellen, zodat de Bola een nog luxere uitstraling krijgt.

Bekijk ons ruime assortiment

Naast zwangerschapsbelletjes verkopen wij nog meer leuke producten. Je kunt er natuurlijk terecht voor babyslofjes en loopschoentjes of voor mooie kraamcadeautjes. Er zal dus altijd wel een geschikt item te vinden zijn!


 


| Meer

0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

       

    

    

Contact

Babyslofje-online.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@babyslofje-online.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop