mama /

Draagdoeken

Als ouder zijnde wil je het liefst de hele dag je kindje zo dicht mogelijk bij je dragen natuurlijk en met behulp van een draagdoek kan dat voortaan. De draagdoeken zijn super handig wanneer je met je kindje richting de supermarkt gaat, een dagje erop uit trekt of een wandeling maakt. Ben jij nog op zoek naar een draagdoek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Weergave:
 


Even geduld alsjeblieft, de pagina wordt geladen ...

Het assortiment aan draagdoeken

Op www.babyslofje-online.nl vind je diverse soorten draagdoeken. Ga bijvoorbeeld voor de Tri Cotti draagdoek van Babylonia die verkrijgbaar is in 4 verschillende kleuren. Maar ook voor vele andere varianten kun je bij ons terecht. Zo kun je lekker variëren en iedere dag de draagdoek afstemmen op de rest van je outfit. Kom ook eens een kijkje nemen op www.babyslofje-online.nl!

Waarom een draagdoek?

Wanneer je nog nooit gebruik hebt gemaakt van een draagdoek, zul je jezelf waarschijnlijk afvragen wat het voordeel ervan is. Allereerst is een draagdoek heel handig, aangezien je beide handen vrijhoudt. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat baby’s zich enorm veilig erin voelen, het zeer ergonomisch is en dat het ervoor zorgt dat het ruggetje en de heupjes van de baby goed ontwikkeld worden. Natuurlijk zorgt het ook voor huid op huid contact, dat alleen maar zorgt voor een nóg sterkere band tussen jullie.

Wanneer te gebruiken?

Een draagdoek kun je vanaf de geboorte dragen en dat loopt door tot in de peutertijd. Zoals gezegd is een draagdoek te gebruiken wanneer je een dagje weggaat, maar de draagdoek kun je ook binnenshuis gebruiken, bijvoorbeeld wanneer je wilt gaan stofzuigen. Je zult merken dat het super praktisch is en je eigenlijk niet anders meer wilt.


| Meer

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

       

    

    

Contact

Babyslofje-online.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@babyslofje-online.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop