merken /

BabySteps

BabySteps babyslofjes

De moderne babyslofjes van BabySteps zijn uitgevoerd in heel soepel leer en verkrijgbaar in heel veel modellen en kleuren. In 5 maten dus voor elk voetjes is wel een slofje van BabySteps te vinden. De babyslofjes zijn gemakkelijk schoon te houden met een natte doek.

Anti slip

De slofjes hebben allemaal een suède zooltje wat glijpartijen tot een minimum zal  beperken. Mocht het zooltje toch wat glad worden dan kun je deze met een fijn schuurpapiertje wat opschuren. De babyslofjes zijn uitsluitend voor gebruik binnenshuis en ideaal voor de kruipfase en de eerste stapjes voor je kleintje. Comfortabel zowel in de zomer als in de winter. Door het gebruik van onzichtbaar elastiek rondom het instapgedeelte, blijven de slofjes goed zitten en zal je kindje de slofjes niet snel uitkrijgen.Weergave:
 


Even geduld alsjeblieft, de pagina wordt geladen ...

Waarom babyslofjes?

Babyslofjes beschermen de voetjes van je kindje en zorgen voor een goede ondersteuning. Voetjes van kleine kindjes zijn kwetsbaar en zeker als je kindje gaat kruipen en lopen kunnen er dingen op het pad van je kindje komen die de voetjes kunnen beschadigen. Daarnaast zijn babyslofjes ideaal voor kinderen die gaan leren lopen. Dat kan uiteraard op blote voetjes maar de slofjes zorgen ervoor dat je kindje alvast went aan schoeisel aan de voeten, de overstap naar echte stevige schoenen zal gemakkelijker gaan. En - niet onbelangrijk - het gros van de babyslofjes heeft een suède zooltje, of andere anti slip zooltjes - die je kindje zullen behoeden voor glijpartijen. BabySteps babyslofjes voor jouw kindje dus!


| Meer

0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

       

    

    

Contact

Babyslofje-online.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@babyslofje-online.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop