Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op. Dat kan op vele manieren!

  • Heb je haast met je vraag? Kijk dan even of we online zijn en stel je vraag middels de chat. Vaak krijg je al binnen enkele seconden antwoord.
     
  • Heb je ons liever aan de telefoon dan is ook dat mogelijk, bel hiervoor met 0223 - 758 489. Nemen we niet op? Dan zijn we druk bezig met het inpakken van bestellingen of misschien in gesprek met een andere klant. Spreek dan even duidelijk de voicemail in dan bellen we natuurlijk zo snel mogelijk terug.
     
  • Wil je langskomen? Dat is mogelijk maar maak hiervoor wel even een afspraak, wij hebben geen showroom maar uiteraard is het altijd mogelijk om artikelen te passen of om je bestelling gewoon bij ons af te halen.
     
  • Wil je graag per mail contact met ons? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Je telefoonnummer is niet verplicht maar vinden wij wel fijn om te weten. Soms is het gemakkelijker om even te bellen namelijk. Uiteraard gebruiken we je gegevens nergens anders voor dan om contact met je te leggen om je vraag te bantwoorden. Na ontvangst van je bericht zullen wij z.s.m. contact met je opnemen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.| Meer

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

       

    

    

Contact

Babyslofje-online.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@babyslofje-online.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop