loopschoentjes /

jongens

Leren lopen is een heel nieuwe mijlpaal voor je zoontje. Het is allemaal nog zo nieuw en wiebelig en daarom is het fijn dat je zoontje zich vast kan houden aan jou, de tafel of de bank. Het goed neerzetten van de voetjes is heel belangrijk bij het leren lopen. Je kunt je kindje beter op blote voetjes laten lopen voor het beste gevoel, maar buiten kan dat natuurlijk niet altijd. En daarom kies je voor stevige loopschoentjes, die je kleintje ondersteunen bij het ontdekken van zijn of haar omgeving.


Weergave:
  1 / 2  Even geduld alsjeblieft, de pagina wordt geladen ...
   1  2  

Eisen goede loopschoentjes


Goede loopschoentjes voor jongens moeten aan een paar eisen voldoen. Zo moeten ze het voetje van je zoontje goed omhullen als een tweede huid, maar zeker niet te strak zitten. Ook is het belangrijk dat de schoentjes van ademend materiaal zijn gemaakt. Verder zijn loopschoentjes van een antisliplaagje voorzien op de zool. Zo kan je zoontje de voetjes stevig neerzetten, zonder weg te glijden.

Sneakers en sandalen


Voor baby’s en dreumesen zijn verschillende hippe en leuke loopschoentjes te koop. Voor jongens zijn er stoere sneakers en leren sandaaltjes. Kies loopschoentjes die passen bij de garderobe van je zoontje.
.

Sokjes ook in sandaaltjes


Als je uk net begint te stappen, dan is het beter om hem of haar dunne sokjes aan te trekken in de schoentjes. De voetjes zijn immers nog niet gewend aan loopschoentjes en het kan daarom irriteren aan de huid. Sokjes beschermen de voetjes en tenen van je kleintje. Ook in nieuwe sandalen is het aan te raden om te beginnen met sokjes. De mooiste loopschoentjes vind je bij ons in de webshop. Neem snel een kijkje.


| Meer

0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

       

    

    

Contact

Babyslofje-online.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@babyslofje-online.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop