Klaar voor een zonnige vakantie?


Met het gezin op vakantie, zijn jullie er klaar voor? Een reis naar het zonnige zuiden, een strandvakantie of de Benelux ontdekken. Samen met je gezin op vakantie en genieten van even helemaal niks hoeven. Kinderen zijn dol op het strand, de bossen of de speeltuin. Zelf kun je intens genieten van de warme zon en een verfrissend drankje. Waar jullie ook naartoe gaan, het is belangrijk dat je alles meeneemt wat jouw baby of kindje nodig heeft.


Weergave:
  1 / 6  Even geduld alsjeblieft, de pagina wordt geladen ...
   1  2 3 4 5 6  

Wat je meeneemt voor je baby of kind

Voor baby neem je rompertjes of ondergoedsetjes mee,voor elke dag eentje. Ga je een week op vakantie, dan neem je 2 lange en 4 korte broeken mee en een schoon T-shirt voor elke dag. Voor de frissere dagen een vest en een trui. Schone sokjes voor elke dag en minstens 2 pyjama’s. Verder is het belangrijk om twee paar schoentjes mee te nemen. Waterschoenen zijn onmisbaar en ook slofjes mogen niet ontbreken.
 

Wat je nodig hebt voor de verzorging

Krijgt jouw kind flesvoeding dan neem je uiteraard de flesvoeding, flessenwarmer en flesjes mee. Vergeet zeker geen slabbertjes mee te nemen. Denk aan de dagelijkse verzorging. Voldoende luiers, billendoekjes, shampoo en wasgel mogen niet ontbreken. Neem ook kinderparacetamol en een EHBO trommel mee. En natuurlijk speelgoed, onontbeerlijk op elke vakantie. Ook handig om iets mee te nemen voor tijdens de verschoningen van je kindje, dit leidt je kindje mooi af.


Zwemmen met je kind

Op bijna elke vakantie ontbreekt het zwemmen niet. Of dit nu in de zee of in een zwembad is, alle kinderen zijn dol op spelen met water. Neem voor de baby zwemluiers of een zwembroekje mee. Waterschoentjes beschermen de voetjes van jouw kleintje. Tegen de zon neem je zonnebrandcrème mee . Ook een parasol of een zonnehoedje zijn aan te raden. Bekijk handige baby artikelen voor op vakantie in onze webshop.


| Meer

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

       

    

    

Contact

Babyslofje-online.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@babyslofje-online.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop