mama /

Verzorgingstassen

Verzorgingtassen


Verzorgingstassen en luiertassen van Babyslofje-online.nl

Babyslofje-online.nl heeft een ruim assortiment aan praktische verzorgingstassen met handige vakken en attributen voor het verzorgen van je baby, in jouw stijl en look.Weergave:
  1 / 2  Even geduld alsjeblieft, de pagina wordt geladen ...
   1  2  

Pracht en Praktisch: verzorgingstassen


Vooral als je kindje nog heel klein is, is het praktisch om alles bij de hand te hebben als je de deur uitgaat. Niet elke plek is geschikt en gemakkelijk om je baby een schone luier te geven. Je wilt altijd de spullen bij de hand hebben om je baby overal te voorzien van een natje en een droogje en daar horen eten, drinken en luiers bij. Maar ook een setje nieuwe kleding. En natuurlijk wil het oog ook nog wat. Het is wel fijn als de verzorgingstas bij je stijl en look past. Kortom: een verzorgingstas moet prachtig en praktisch zijn!
 

De tassen van Babyslofje-online.nl


Met grote zorg hebben wij bij Babyslofje-online.nl een mooie collectie verzorgingstassen samengesteld, omdat mama zijn om efficiëntie vraagt, maar omdat je ook graag jezelf wilt blijven. Daar hoort je eigen stijl bij. De tassen zijn stevig en dusdanig ingedeeld met handige opbergvakken dat je in één oogopslag kunt zien wat je waar kunt vinden. De merken die we hebben geselecteerd voor je, werken met hoogwaardige kwaliteit stoffen, leer en kunstleer. Daarnaast vind je in een deel van de tassen een aantal handige attributen voor het verzorgen van je baby, zoals een verschoningmatje of isolerende fleshouders. De verzorgingstassen zijn stylish afgemaakt met leuke details. Je kunt de tassen ook gebruiken als 'gewone' schoudertas of handtas. Multifunctioneel dus, ook na de ‘luiertassen’-periode.
 

Online verzorgingstassen bij Babyslofje-online.nl


Op onze website kun je onze mooie collectie verzorgingstassen vinden en bestellen. Online shoppen vanuit huis is erg efficiënt en als moeder kun je alle tijd gebruiken. Gemak dient de mens, met een heerlijk kopje koffie of thee naast je kun je alle tassen op je gemak bekijken. Dus bestel je verzorgingstas en luiertas direct online.


| Meer

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

       

    

    

Contact

Babyslofje-online.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@babyslofje-online.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop