vakantie /

waterschoentjes

Onmisbaar aan het water: waterschoentjes


Het is vakantie en daarvoor geldt dat de meeste gezinnen met kinderen het water en de zon opzoeken. Of je die nu vindt aan zee of bij het strandje in de buurt, bij water horen blote voetjes en het is goed om die te beschermen met vrolijke waterschoentjes. Zowel zand- als kiezelstranden zien er prachtig uit, maar om erover te lopen is niet altijd even fijn. Zeker bij de jongste kids, die nog niet goed zien waar ze hun stapjes zetten, kan het gebeuren dat ze in een stukje schelp trappen. Door je kleine zoon of dochter waterschoentjes aan te doen, ben je dat voor!
 


Weergave:
  1 / 3  Even geduld alsjeblieft, de pagina wordt geladen ...
   1  2 3  

Playshoes waterschoentjes


Het assortiment met synthetische waterschoentjes bestaat onder andere uit die van het merk Playshoes. De schoentjes worden aangeboden met verschillende motieven erop, zoals sterren of bloemen! Alle waterschoentjes hebben een rubberzool met puntjes eronder voor meer grip op gladde ondergronden en bescherming tegen scherp materiaal en viezigheid. Daarnaast zijn de schoentjes makkelijk aan- en uit te doen dankzij het klittenband.
 

Online waterschoentjes bestellen


De verkrijgbare waterschoentjes zijn er in heel veel maten. Op de productpagina staat vaak duidelijk omschreven welke afmetingen in centimeters bij de maten horen. Je kunt dus gemakkelijk eerst de voet van jouw zoon of dochter opmeten, om zeker te weten welke schoenmaat jouw kleintje nodig heeft.
 

Stuur verkeerde waterschoentjes retour!


De waterschoentjes vallen soms wat groot. Het kan zomaar gebeuren dat het gekochte paar helaas tóch te ruim of te krap zit. Daarom biedt www.babyslofje-online.nl je de mogelijkheid om de gekochte waterschoentjes gratis terug te sturen!


| Meer

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

       

    

    

Contact

Babyslofje-online.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@babyslofje-online.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop