Hoe bepaal je nu de juiste maat slofjes voor jouw kindje? Best lastig want het opmeten van ienie-minie babyvoetjes is niet eenvoudig. We zulen proberen je hier enigszins mee te helpen.

Om de juiste maat van de slofjes te bepalen heb je echt de lengte van de voetjes nodig. Als je al eerder slofjes van een bepaald merk hebt gehad dan kun je vaak gewoon een maat groter doen maar wanneer dit niet het geval is adviseren wij altijd om eerst te meten. De afmetingen van de slofjes verschillen namelijk enorm per merk. Maat L van merk X kan wel een cm verschillen met maat L van merk Y.

Om de juiste maat te bepalen kun het beste gebruik maken van een wit A4-papiertje. Heel gemakkelijk is het om hierbij een doos te gebruiken (bijvoorbeeld een schoenendoos). Deze zet je tegen de rand van het papiertje aan en plakt dit vast. Het voetje zet je nu op het papiertje tegen de doos aan (A), Je drukt de bovenkant van de voetjes wat naar beneden zodat de teentjes niet meer zo krullen (B) en zet aan de voorkant bij de grote teen een streepje op het papier (C). Dit is de lengte van het voetje die je gebruikt bij het bepalen van de maat.

Hou rekening met 0,5 tot 1,0 cm aan extra ruimte in het slofje zodat de voetjes genoeg ruimte hebben om te groeien.

Foto


| Meer

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

       

    

    

Contact

Babyslofje-online.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@babyslofje-online.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop